Newsletter Signup

Tessa - Ceràmica - Barcelona utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb vostè i per proporcionar actualitzacions i màrqueting. En enviar aquest formulari, confirmeu que podem contactar-vos per correu electrònic.

Podeu canviar d’opinió en qualsevol moment fent clic a l’enllaç de cancel·lar la subscripció al peu de pàgina de qualsevol correu electrònic que rebi de nosaltres o contactant-nos a mailings@tessa.es. Tractarem la vostra informació amb respecte. Per obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de privacitat, consulteu els nostres Terminis i condicions. En confirmar i enviar el formulari de dalt, accepteu que podrem processar la vostra informació d’acord amb els nostres termes.

Utilitzem MailChimp com la nostra plataforma d’automatització de màrqueting. En confirmar i enviar el formulari de més amunt, reconeix que la informació que proporcioneu serà transferida a MailChimp per processar-la d’acord amb la seva Política de privadesa i Condicions.

MailChimp Monkey Icon